Συνεργάτες

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗ διατηρεί ισχυρό δίκτυο διανομής σε περισσότερες από 35 χώρες, μέσω δύο βασικών “κέντρων” στην Ελλάδα και Πολωνία, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, οι εξαγωγές διενεργούνται και ελέγχονται μέσω των θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου.

Το δίκτυο διανομής βασίζεται σε συμφωνίες και συνεργασίες διανομής των προϊόντων μας με τις σημαντικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις εκάστοτε τοπικές αγορές. Αυτό το δίκτυο καλύπτει κυρίως τη γεωγραφική περιοχή της Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης, τα Βαλκάνια, τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Το τμήμα εξαγωγών της εταιρείας έχει βάλει σαν πρωταρχικό στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας των προϊόντων μας στις εκάστοτε αγορές μέσα από την εκμετάλλευση ευκαιριών που θα δημιουργηθούν. Παράλληλα, αναζητούνται συνεχώς νέες ευκαιρίες συνεργασίας που παρουσιάζουν προοπτικές ανάπτυξης. Στους άμεσους στόχους του τμήματος εξαγωγών της εταιρείας συγκαταλέγεται η ανάπτυξη στην Ασία και Αφρική, όπως επίσης και η περαιτέρω ενδυνάμωση της εξαγωγικής μας παρουσίας στην Δυτική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και ειδικότερα στις χώρες του Περσικού Κόλπου.
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του ιστότοπου και για τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδέχομαι» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Μάθετε Περισσότερα» για να δείτε περιγραφή των τύπων cookies.
Μάθετε Περισσότερα Αποδέχομαι